Skottsäker väst AK-47


Skottsäker väst AK-47

I lager

5 679,00 kr
4 490,00 kr
Leveransvikt: 4,9 kg


Kit med en högkvalitativ plate carrier (Templars Gear CPC Quick Release), två skyddsplattor och två trauma pads. Tyr Protection-patchen som kan ses på bilden medföljer också. Säljs till nedsatt pris då modellen kommer att utgå ur vårt ordinarie sortiment.

 

  • Skyddsplattorna är klassade för AK-47 (7,62x39 FMJ MSC 125gr. 720 m/s). Ger också skydd mot pistol- och revolverkalibrar inklusive stålmantlade militära varianter som 9mm m/39B. Skyddsnivån ligger mellan IIIA och III i det amerikanska NIJ-systemet.

 

  • Skyddsplattorna är svensktillverkade och är konstruerade av ett extremt robust ballistiskt stål som är både tunnare och tåligare än fiber- och keramikplattor. Ergonomiskt kurvade. Storlek 25x30cm. Vikt cirka 2kg/st. Storleken på skyddsområdet avser skydda vitala organ som hjärta, lungor och delvis lever. Skyddsplattorna är ytskyddade med en svart skyddsfärg.

 

  • Skyddsförmåga med obegränsad hållbarhetstid. Inga förvaringsrestriktioner och kan t.ex. förvaras i ett fordon utan risk för att värme eller uv-strålnings påverkar skyddsförmågan negativt.

 

  • Plate carriern kommer från Templars Gear (modell CPC Quick Release) och är en europeisk kvalitetsprodukt som avsedd för yrkesmässig användning. Modellen har mycket god rörlighet. Storleken är justerbar både vid axlar och runt midjan.  Laserskurna MOLLE-fästen både fram och bak. Dumpfunktion, dvs. västen kan vid behov lossas snabbt genom att dra i en vajer på bröstet.  Snabbfästen för frontpaneler. Dragkedjor på ryggen för "zip-on"-fickor. Löstagbara axelskydd. Öglor för att fästa radiokablage. Handtag på ryggen. Velcro-panel på bröstet för att fästa patches. Tillverkad av 500D Cordura och 500D Cordura-laminat. NIR-anpassad.

 

  • Färg: Multicam

 

  • Storlek för SAPI-plattor: L. Storleken på cummerbundets midjemått är cirka 94cm och storleken kan justeras +/- cirka 15cm. Cummerbundet strecthar också en del och storleken passar därmed de flesta personer.
Utforska även dessa kategorier: Skyddsvästar, Kampanjprodukter, Startsida
Klarna Checkout
handlarens kontaktuppgifter
Powered by Powered by