Skyddsväst UC Aramid IIIA


Skyddsväst UC Aramid IIIA

I lager

3 990,00 kr

Denna modell utgår ur sortimentet och resterande exemplar säljs med nedsatt pris.

 

Mjuk och bekväm skyddväst med en tilltalande prislapp. Skyddspaneler av aramid (även kallat kevlar). Västen är avsedd att bäras dolt och har mycket god rörlighet. Om du letar efter en lätt väst med hög komfort och inte har behov av fickor för förstärkningsplattor så är detta rätt modell.

 

  • Stoppar vanligen förekommande pistol- och revolverkalibrar som t.ex. 6,35, 7,65 Browning, 9x19mm och .45 ACP. Ger även visst skydd mot splitter och knivhugg även om detta inte ingår i klassningen. Skyddsnivån är den högsta kommersiellt tillgängliga vad gäller mjuka skyddspaneler. Önskas skydd mot ex. stålmantlade projektiler som m/39B, militär 7,62x25 Tokarev eller gevärskalibrar så rekommenderar vi någon av våra modeller med hårda skyddsplattor eller fickor för förstärkningsplattor.

 

  • Västen kan tvättas om skyddspanelerna först avlägsnas.

 

  • Justerbar både vid axlar och runt midjan och storlekarna är förlåtande och passar flertalet personer. Skyddspanelerna täcker bröst, rygg och beroende på kroppsform hela eller delar av magen och sidorna.

 

  • Vikt cirka 2,5kg

 

  • Färg: Vit

 

Nedan visas en storlekstabell som kan användas som riktlinje för att skyddspanelerna ska sitta optimalt. Västen kan alltså användas även med ett större midjeomfång, men skyddspanelerna glipar då mer på sidorna:

 

Size

Waist measurement

Small

 66-74 cm

Medium

 75-84 cm

Large

85-94 cm

XL

 95-104 cm

 

 

 

Denna modell tillverkas och certifieras inte i Europa. Vi har dock låtit utföra egna skjutprover mot 9x19mm, 7,65 Browning, .45ACP och .357 Sig och panelerna har presterat som förväntat.

 

Observera att denna produkt inte har någon ångerrätt. Detta pga. av att vi inte kan sälja syntetskydd vidare då vi inte kan garantera hur den hanterats innan bytet.

Utforska denna kategori: Skyddsvästar
Klarna Checkout
handlarens kontaktuppgifter
Powered by Powered by