Publicerad på av

Vilken skottsäker väst är bäst?

Vilken skottsäker väst är bäst? Det är en fråga som vi ofta får. Den bästa skottsäkra västen är den som du faktiskt använder oavsett vilken modell eller skyddsnivå det är.

 

Många skyddsvästar och ballistiska plattor är obekväma och skrymmande. Köper man en sådan så är risken stor att den blir liggande i garderoben istället för att användas. Mot denna bakgrund satsar vi på västar som är så bekväma och diskreta som möjligt men ändå håller en hög skyddsnivå. Vi testar alla modeller själva och säljer bara sådana västar som vi personligen är nöjda med.

 

Om du vill ha maximalt hög skyddsnivå men i ett diskret utförande så rekommenderar vi våra modeller med plate carrier-design och våra supertunna stålkärnade ballistiska plattor. Klicka här för att se alla våra skottsäkra västar.

 

De i särklass mest diskreta och lättanvända skottsäkra skydden vi säljer är våra ryggsäcksplattor. Dessa plattor kan användas i ryggsäckar, laptop-väskor och portföljer och rekommenderas varmt. Klicka här för att köpa en skottsäker väskplatta.


 

TOR_IIIA_Soft_Armor_Vest_24

 

Kommentarer: 0
Mer om: bästa skottsäker väst

Endast registrerade användare får skriva kommentarer.
Logga in och skriv kommentar Registrera dig nu

Powered by Powered by